4 timmar kvar!

Sista timmarna innan man blir myndig på heltid... Vilket känns så sjukt konstigt.
Och imorgon så kommer det bli en till första gång, nämligen första gången som jag ska ut på krogen, vilket känns lite vuxet eller i alla fall tjugoårs aktigt att säga haha! Men men.

Vaknade för bara några minuter sen, råkade somna när jag låg i sängen och läste en bok... Vilket inte var planerat, för nu kommer jag få det svårt att somna ikväll + att (snark) Signe ska sova i mitt rum så att mamma och pappa slipper väcka mej så att jag måste gå in och vänta i hennes rum. Så är det när lillasyster inte ville ha en egen födelsedag utan inkräktar på min ist haha! Och eftersom jag somnade så tok missade jag hela den där Ohli föreläsningen vilket hade varit väldigt intressant... Jaja what to do, what to do

See ya tomorrow bitches för nu ska jag gå o duscha och sen kolla på "de halvt dolda" vilket är en väldigt bra serie av en av mina favorit författare Jonas Gardell!

Puss i ljumsken på er allihopa!

The Killers <3 Emilia <3 Hultsfred

When you were young!

"You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now
Here he comes

He doesnt look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagined
When you were young"



The Killers kommer till Hultsfred... Alltså The Killers bandet som jag har lyssnat på sen jag gick i åttan ska komma till Fucking Hultsfred! Jag trodde att det var kört när både Berlin och London konserterna var fullbokad! Men icke, turen vände och Dom väljer att spela på hultsfredfestivalen. Denna tråkiga och stressiga tisdag blev plötsligt sjukt mkt bättre!

Ni vet vart ni har mej, Bea och Johan i sommar i alla fall <3

Lovely!




Har kommit till insikt

Jag fyller år nästa vecka... alltså jag fyller 18 år nästa vecka, vilket är helt sjukt otroligt....
Det var det man drömde om när man var liten. Att fylla 18 år och sen ta studenten. Det var mina "mål".
Nu är nästan ett av dom målen uppfyllda, vilket känns sjukt weird men ändå skönt. Jag kommer säkert få nån sån där 18 års kris - vad ska jag göra med mitt liv??? Nu har jag ju ändå nästan levt en1/4 av mitt liv. Oj, Shit, Ångest, Men fyyyy fan vad kul!



Även fast det "troligtvist" inte blir någon operation i år vilket jag är så sjukt förbannad för så kommer ändå den här våren att bli riktigt skojj!
Min födelsedag nästa fredag - ska ut på krogen bla och fixa den efterlängtade festen!
Den 27 februari så ska jag, Bea och Milla mfl på Billie the vision and the dancers på Nalen i sthlm.
Den 14 mars ska jag o Nicklas gå Jozé Gonzalez i musikenshus! - hans enda Sverige uppträdande!
Den 17 mars far jag och Bea till Amsterdam i tre dagar och sedan till Elena i Essen!!!
Därefter är det Spanien som gäller med familjen!
Och sedan är det sommar ...

http://www.youtube.com/watch?v=37rBTst0Bsc - Melissa Horn
Lyssna på henne hon har en helt sjukt underbar röst!!! <3

Trött...

"I min värld är alla ponnysar
som äter regnbågar
och bajsar fjärilar!"

Vad hade jag eg förväntat mej?

Och ur kaoset talade en röst till mej och sade:
"Le och var glad, ty det kunde varit värre."
Och jag log och var glad och det blev värre...

Ja, jag är nästan inte förvånad längre även fast allt ännu inte är bestämt... men det skulle vara så sjukt skönt om det blev av!

Och när jag känner mej såhär så brukar jag göra en sak och det är att lyssna på musik på youtube. När jag gjort det går jag och lägger mej! Måste seriöst vrida på dygnet nu... har en dag på mej till skolan börjar.


Joshua Radin och Ingrid Michaelsen
har gjort en duett, och of course klarade dom det galant! Låten heter "Sky".
Måste erkänna att det är sjukt typiskt mej att tycka om den här låten.
http://www.youtube.com/watch?v=fEykyN9vGp8

Billie Holliday - "Gloomy Sunday" -
jaa hon har verkligen en av världens vackraste röster!
http://www.youtube.com/watch?v=48cTUnUtzx4

En av världens vackraste låtar??? Enligt min mening, ja!

http://www.youtube.com/watch?v=6BMhp-UuJRI&feature=related

2008-2009

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Det är januari och ett nytt år har tagit sin början.
Och det känns så otroligt jävla skönt.
Nu kan jag äntligen släppa alla dåliga minnen från 2008 och ta med mej alla bra/underbara minnen till 2009!  

Min  ytterst händelserika nyårsaftonen innehöll följande:
Fixa sig och äta middag hemma hos Miranda, vi sjöng bl a nya kapitalistiska snapsvisor, efter det kom Shannon, Christoffer hans vän Ville, Wilma och Olof dit (Jag fick Twilight soundtracket av Shannon i julklapp<3) och vi satt o pratade lite! Efter det åkte vi taxi till Rudström där lite mer folk befann sej och efter sen stund där var det bara att bege sig till slottet! Måste bara tacka Andreas och Frans som tog med sig mina skor - glömde dom i all hast! NI RÄDDADE MIN LIV!
Efter ex antal missöden uppe vid slottet som jag inte vill gå in på men bla fick jag fick aids(vilket jag seriöst trodde att jag hade fått men senare så kom jag till insikt efter mkt tjat från mirre att inte så var fallet) och mirre en smällare på foten... så fortsatte jag o Johan till Valsätra, bussresan var lite sjuk och skrämmande... och vi hade blivit lovade en rolig fest... vilket det inte alls var då det var för mkt människor i huset (bl a natur 3) och "värdinnan" hade däckat och hennes vänner sprang runt lite halvt rödgråtna/fulla med panik i rösterna och försökte få ut alla. Sen så missade jag bussen och fick stå o vänta i en och en halv timme innan en taxi kom och hämtade upp två killar som stod tio meter ifrån mej, jag tog då mod till mej o frågade om jag fick följa med och det fick jag! Även dom räddade mitt liv! Tack tack tack! Sen fick jag  taxichaffören att köra hem mej för en hundring (han körde svart med andra ord och eg så kunde jag ha betalat vad som helst bara jag fick komma hem!!!) kl 4 var jag i säng men kunde inte somna förrän kl 6 då min kroppstemperatur åter blev normal!

Så såg min nyårsafton ut... men vafan that's life! Det ska vara en spårad kväll men jag måste erkänna att det kommer ta ett tag innan jag vill ut igen...

Läste innan jag började skriva det här inlägget Beas underbara blogg och jag orkar faktiskt inte skriva allt i ordning vad jag har gjort under 08...
För 2008 har varit ett så sjukt turbulent år för mej. Jag har haft den roligaste tiden i mitt liv och även slagit i botten ett antal gånger.
Men jag tror att jag var tvungen att få mina drömmar och mitt hjärta krossat så många gånger som jag ändå blev för att kunna bli en starkare och förhoppningsvis bättre människa...
Så jag vill faktiskt ta det här tillfället i akt att tacka alla ni som var förjävliga mot mej, som svek mej och stack en kniv i hjärtat på mej! Nu har jag fått uppleva det och jag vet då hur jag tar mej upp fortare från botten och vilka människor jag vill omringa mej med!

Men när min drömresa till Kenya blev krossad, När Linus tog självmord, när Micke karusellen blev för mycket, när folk inte trodde på mej, när mitt självförtroende tog sig en rejäl törn, när jag inte ville vara hemma längre så fanns det 3 personer som alltid fanns där för mej och till er är jag evigt tacksam! <3 Ni vet vilka ni är och Jag älskar er!

Men som sagt det MÅSTE ändå nämnas att 2008 var uppe i toppen på det roligaste året!
Fy faan vad skojj jag har haft det och det har PEACE&LOVE och smip 07a en stor del i!
Jag kommer att leva länge på alla skrattanfall jag har haft<333

Jag vet att 2009 kommer bli ett sjukt roligt spårat år, jag känner på mej det, och jag brukar ha rätt nät det gäller sådana saker! 

Saker jag "vet" kommer att hända är: 
-Min födelsedag!!! Jag fyller 18 år tjohooo den 23 Januari, även Imme och Signe fyller år den dagen!  
Om allt går vägen så blir det troligtvist en fest oxå<3
-Operationen (som förhoppningsvis blir av) i Januari eller februari och snälla snälla gud om du nu finns vilket jag själv inte tror du gör, gör mej inte förlamad eller över 1,80 lång eller döda mej!!! Skulle vara evigt tacksam om jag får ha benen och livet kvar! hahaha 
- Ska börja jobba och övningsköra!
- Gå på festivalerna Peace&Love eller Hultsfred och Putte i parken och kanske Way out west o Reagge festivalen
- Och i slutet av året så ska jag åka till Kenya med klassen! 

Plus många många fler äventyr!

Kan det bli annat än lyckat???
Skulle inte tro det!

Peace out <3

RSS 2.0