alltid

han var ängeln som glömde sina
vingar mellan någon annans lakan




poeter.se

Seven Pounds

Har just sett klart Seven Pounds...
Helt underbart fin film, en av de bästa jag sett!


God natt <3



Never think think that you're not worth it!

Gran Torino

Såg Gran Torino igårkväll med mamma och pappa. Mycket bra film, jag rekommenderar verkligen folk att se den. Jag är uppvuxen med Clintan filmer (alla hans western) men den här filmen är nog en av de bättre jag sett, den var inte lika sentimental som Million Dollar Baby som han också har gjort och spelat huvudrollen i (jag satt verkligen och STORGRÄT i slutet av den filmen´, kunde inte sluta gråta heller utan gjorde det under eftertexterna också!). Gran Torino var lagom fin, och slut sången blev givetvist en favorit. Har lyssnat på den hela dagen. Clintan sjunger, hans mörka skrovliga röst kommer verkligen till sin plats. Han har även skrivit låten... varför får vissa människor allt?



Clint Eastwood och Jamie Cullum - Gran Torino 

Gran Torino



...beat's a lonely rythm all night long...








Första låten i listan :D men lyssna gärna på de andra låtarna med då även de är helt underbara!

Spellista

Leonard Cohen

"Ring the bells that still can ring

forget your perfect offering

There's a crack in everything

that's how the lights gets in"







Dagens låtar:
If it kills me - from the Casa Nova Sessions -  Jason Mraz
Papa George - Tommy Emmanuel
Knock you down - Keri Hilson, Kanye West och NeYo
The Finger Lakes - Tommy Emmanuel
Redemption song - Elisa
Kid - Amos Lee



För att Bea har talang!

Texten som följer har min Bea skrivit!
Ja hon är en av mina bästa vänner,  hon är typ helt underbar och jag ser lite hemlighetsfullt upp till henne! <3
Och när hon blir en världskänd journalist eller vart nu hennes talang kommer att ta henne så hoppas jag att hon aldrig glömmer att jag alltid kommer att älska henne! <3




Att inte gråta efter en hel kväll ute i skyhöga klackar och glittriga paljettklännigar, trots att vännerna gick hem med killar och du fick betala taxin själv. Det är nog så det är att vara arton år tänker du. Varje ålder har sin tid sa någon och du tror honom. Därför så struntar du också i att kolla sms:en, i två minuter, sedan kollar du även fast du vet hur ledsen du blir om du inte har fått svar. Du vet också att du inte har fått svar, men du kan verkligen inte hålla dig. Så du kollar ändå, på den lila skadade mobiltelefonen med två sprickor i skärmen, de är efter en resa till grekland och några vilda nätter.  Du har fått ett sms! Du har fått ett sms! Du har fått ett sms!... från Sara. Sara som skriver Hej och har du lust och med en fika. Mungiporna trillar ner igen. Du svarar nej och inte idag, blev lite mycket igår och hahah.

Sedan så går du ut och andas. Andas luft och ånger. Du känner det för det känns liksom när all den där kalla luften åker ner i lungorna. Det gör inte ont men du ryser, kanske till och med skakar lite, och ögonen svider. Som tur är så är det bara att blinka lite längre än vanligt. Så är det glömt. I alla fall tills du andas igen.

Du kanske bör gå till det vanliga hallonstället också? För att vandra i nostalgiträsket, eller kanske bara för att hallon är väldigt gott? Det är också en rätt bra anledning till att slippa gå in igen, till ditt rum. Där gitarren står, och den nya fina kameran, boken om hur du målar med akvarell, yoga filmen som du skulle kolla på varje dag och alla motor cross grejer. Allt det där som du trodde att du skulle börja med, men inte gjorde. Eller du började spela gitarr, men sedan var du tvungen att stämma om den. Det kunde du inte, så nu har den stått där. Kameran kommer med ibland, men den är så klumpig, och helt ärligt, var ska du hitta tid till att måla? Du har ju knappt tid till att leva, se och känna. Resten, skit samma, du behöver inte hitta på ursäketer. Du är arton år. Är man arton år så får man börja med allt, för att inte börja. 

Nu när du är arton så får du också säga att du har hittat dig själv. För alla vet att du har tid att både tappa bort dig själv och sedan hitta dig själv igen. Jag tror vissa säger att de är som vuxnast när de är arton år, och att det är därför. Tror inte du?

Du undrar kanske om myggor kan bita igenom strumpbyxor. Det måste de kunna. För vad fan annars är det som kliar så jävla mycket? Oj, det blev mycket svordomar där. Hoppas du inte tar illa upp. Ingen annan gör det, och det vet du. Du vet att du när du är ung, när du är fri, och när du du du är stor så får du skrika vad som helst. Du får skrika Jag vet vad fan det är som helvettesfittkliar och det är du. Du gör så ont i mig att det gör helvettesjävla ont på mig. Varför skriver du inte?

För det är väl kanske det som gör mest ont. När man är arton år. Kärleken. Och myggbetten.  Det är inte skavsåren efter klackarna eller det där med att du var själv. Inte heller gitarren som ligger och skräpar i rummet.  Utan det är han, du vet. Det är inte rädslan över att vara kvar, att inte växa upp. Det är kanske inte så många som bryr sig om när de gör fel. Utan bara om de gör fel inför dem som de älskar. eller något




den satt som spiken i hjärtat tjejen!

Spellista för Smärta

När man har så ont så att man inte vet vart man ska ta vägen, när man har så ont så att om någon gav en en pistol skulle man gladeligen skjuta sig själv i huvudet, när man har så ont så att inte ens morfin hjälper så finns det ett sätt:


Andas sakta in genom näsan och ut genom munnen, sätt hörlurarna i öronen och lyssna på musiken, koncentrera dej på texten, gittarrens ackord, artistens röst etc.

För mej hjälpte/hjälper det!



Om ni har spotify så kan ni lyssna på några av de låtar som jag lyssnar/lyssnade på.
Det är en salig blandning av nästan allt ^^
Enjoy!

densaligaspellistblandningen

Tack!
Amos Lee, Adam Lambert och Ray Lamontage <3


Metafor

Hon har skickat tre Larkindikter. De är underbara.
Men jag vill inte bli poet. Metaforer är till för att levas, inte för att skrivas ned.




Ok Baby, det är dags att vi ska vinna ALLT!

Bea
jag
Simon Norrsveden
vacker plats

=

Perfect Match







 






uppehåll

7 augusti
kl 22.28
Ängskär, stora huset, liggandes på köksoffan

Hej alla,
länge sen sist, och snart börjar skolan. suck... snart är den andra årstiden för året redan över.

Innan sommaren 09 är slut kan jag nog konstatera att den här sommaren har varit den värsta i mitt liv, men kanske, kanske, kanske även en av de bättre...  


where the action is - träffat Pelle Almqvist (om ni inte vet vem han är så kan ni sluta läsa nu!^^)
och sett underbara artister, ex. Joshua Radin

Operation - SMÄRTA, rak rygg

nu - försöker se framåt, från att fösöka cykla till att envist försöka vara ute med Shannon på BJ... försöker pusha mej själv till mina gränser. och imorgon så ska jag och Bea åka till Sthlm och se Simon Norrsveden,
En dag i taget!


så har min sommar sett ut


Where the action is :



'

Operationen:





Nu:












Enjoy <3

RSS 2.0